Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min död



I natt skall jag dö
-Det flämtar en låga.
Ingen vän som håller min hand.

I natt skall jag dö.
-Vem, vem skall jag fråga?
Vart går resan, till vilket land?

I natt skall jag dö.
-och hur skall jag våga
Ta klivet över livets rand?

Nu har jag dött
-Lågan har slocknat'
Ingen höll handen min.

Nu har jag dött
-Svaren jag saknat
Tar jag nu sakta in.

Nu har jag dött
-kroppen har domnat
Ensam somna jag in.




Fri vers av Joytan
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-14 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Extremt drabbande text

Att dö ensam...gör vi iofs även om vi är omgivna av miljoner..men, ändå..detta var starkt

Och mycket välformulerat
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Joytan