Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKYLDIG!!!!!

Himlens höjder kan inte nås
Inte ens när jorden förgås
Genom porten kommer jag inte in
och skulden den är bara min......




Bunden vers (Rim) av Joytan
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-15 03:35



Bookmark and Share


  Ari Viklund
asch... du kommer allt
in ändå.. jag står ju där
& håller fot emellan så
du ska kunna smita in!
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Joytan