Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång

En gång var du mitt allt!
Du var menigen med livet.....
Mitt hjärta har blitt kallt
är ensamt och övergivet....

En gång var du min glöd!
Du tände min kropp och min själ....
Jag har tappat ditt stöd
kvar finns hårda ord och gräl....

En gång var du min framtid!
Mitt då, mitt nu och mitt sen...
Nu sitter du här bredvid
besviken och arg igen...

En gång var du och jag ett!
Du var lycklig,trygg och kär....
Något har gått alldeles snett
nu är jag bara till besvär.




Bunden vers (Rim) av Joytan
Läst 514 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-23 01:34



Bookmark and Share


  jonas hermansson
Hoppet är det sista som lämnar kroppen, så länge det finns liv i luckan så finns det hopp:)
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Joytan