Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makt

Vem styr mina tankar?
Skriver ner rad efter rad.
Fyller alla mina blad.

Vem styr mina drömmar?
Tar kontroll över min själ.
Leker med den länge och väl.

Vem styr mina känslor?
Har makt över mitt hjärta
ger mig all denna smärta.

Vem styr mina handlingar?
Bestämmer allt jag gör
hur jag vid dig rör.

Vem styr mina fantasier?
Fyller min kropp med dig
Du har makt över mig!




Bunden vers av Joytan
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-15 03:54



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Den här typen av makt är nog inte så bra.
Förhoppningsvis har du makten över digsjälv i första hand.
för att sedan dela själ/ känslorna med andra istället för att ha någon har makt över dig.
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Joytan