Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hände?

Vad hände med din blick?
Förr värmde den mig, gjorde mig lycklig!
Nu gör den mig kall, ger mig ont i magen.

Vad hände med dina händer?
Förr tände de mig, gjorde mig het!
Nu gör de mig avaktande, ger mig kyla .

Vad hände med ditt lugn?
Förr lugnade det mig, gjorde mig trygg!
Nu gör det mig osäker, ger mig oro.

Vad hände med oss?
Förr älskade du mig, gjorde mig hel!
Nu ger jag och du bara tar.




Fri vers av Joytan
Läst 571 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-23 01:48



Bookmark and Share


  jonas hermansson
väck det åter, trångsynta är oxar och ser sällan förrsen det är för sent, övertydlighet är bästa medicinen
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Joytan