Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Klumpen växer sig större
Värken i magen djupnar
Tårarna hotar att rinna över

Solen är het mot huden
Vattnet yr omkring båten
Lyckan borde vara total

Leendet på läpparna är falskt
Kyssen är kall och kylig
Känslorna virvlar i hjärtat

Kärlek har aldrig funnits
Orden blir vad du vill höra
Jag är en dum blondin!




Fri vers av Joytan
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-11 02:21



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Bra skrivet om denna känsla,
anhedoni!
2011-03-16

  Ari Viklund
"ohoojj, man överboooord!!"
2011-01-25

  Ninananonia VIP
Applåd! :)
Gripande.
Gillar ditt sätt att skriva:)
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Joytan