Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillan.

Nu var det alltså dags igen.
Du stank sprit som bara den.
In genom dörren du ragla,
genast börja slagen hagla.

Jag bet ihop och kröp under bordet.
Jag ville skrika men hitta inte ordet.
Bordet slängde du argt bort,
jag kröp inte tillräkligt fort.

Du drog mig upp från alla fyra
om otrohet du hetsigt yra.
Du drog till mig så det small.
Jag domnade och blev kall.

Aldrig slutade du att slå,
till slut kunde jag inte gå.
Ansiktet försökte jag klara
hejvilt du sparkade bara.

Du högg en morakniv rakt i låret
sedan släpades jag runt i håret.
Vart enda ben i min kropp var brutet,
jag trodde att det här var slutet.

Över hela golvet blodet rann,
smärtan steg och jag försvann.
Jag minns inte allt som hände sen
men läkarn fixade mig vist igen.




Bunden vers (Rim) av Joytan
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-15 03:44



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Stark beskrivning
som berör
2011-03-15

  Minkki VIP
Vilken häftig text - mångas verklighet!
2011-03-01

  Ari Viklund
den. den är ju hemsk.
alldeles fruktansvärd.
vilken dikt. Jag vill bara
göra något. hoppa in i
den hemska verklighet
och rädda och plåstra
och skydda och smeka
och: till han.. den där..
den där.. säga omilda
sanningens ord. sedan
så skulle jag sätta han
i skampålen. där skulle
denne av mig placeras.
på obestämd tid. varje
dag 8 år blir nog lagom.
så precis alla ska hinna
bespotta. jag skulle ta
betalt för riset som alla
får smiska med. pengar
som ska gå till kvinnor
som har misshandlats.
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Joytan