Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksförklaring


En kärleksförklaring

En kärleksförklaring
Mörkret gjorde att vi inte kunde se havet,
men mörkret gjorde att vi kunde känna varandra.
Färden ditt hade varit lång,
tillräckligt lång för att kunna granska dig.
Kände mig inte redo, men ville bara stå där nära.
Tystnaden stördes av våra andetag.
jag jobbade med att behärska mig,
behärska mig ifrån att luta mig fram för att försiktigt dra in din utandning ner i mina lungor,
behärska mig från låta din utandning bli en del av mig.
Vi gick tillbaka till bilen för att åka hem.
Jag kunde behärska mig för jag visste att jag skulle bli en del av dig.




Fri vers av Lord
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-15 10:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord