Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är jag

Ni vet den killen som,
gömmer sig bakom sin snelugg.

Han som klottrar ner massa,
okända musikband på skolbänken.

Han som hellre är hemma och,
lyssnar på musik.

Eller går till sunkiga lokaler,
och ser på konserter.

Ni vet han som har massa,
band t-shirts och stuprörsjeans.

Det är jag...




Fri vers av calle
Läst 490 gånger
Publicerad 2005-11-27 20:30



Bookmark and Share


  Karin I
schysst, sån vill jag vara också.
rock on calle.
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

calle
calle