Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgat glas

Jag ser genom glas.
Slå mig, få mig att blöda.
Ge mig färgat glas.




Bunden vers (Haiku) av calle
Läst 565 gånger
Publicerad 2006-04-25 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

calle
calle