Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vankas val



Era tungor snärjer,
sig runt om min hals.

Blir tillfälligt bländad,
och trevar mig fram.

Era sötade ord,
studsar i mitt huvud.
Jag hör och ser ingen
skillnad på er.

Ni är alla likadana,
ni blir bara glada om
vi följer med er trupp.

Håller händerna,
för mitt ansikte och
inser att det är val.




Fri vers av calle
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-03-19 09:23



Bookmark and Share


  JuliaS
kul dikt, bra skrivet! kram
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

calle
calle