Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan i det blå



Har du sett flickan från det blå?
Hon som tittar ner till våran
underliga värld.
Hon som ingen
kan se med det blotta ögat.
Ja, det är flickan från det blå.
Flickan som vi alla har missat.


I hennes ögon,
kan man se stjärnorna tindra.
I hennes ögon kan man se livet
simma omkring i en galax
Hennes vackra ögon, som ingen har sett,
Ja, det är flickan i det blå.
Flickan som vi alla har missat.

Hon bor inte som vi alla andra,
hon sitter och dinglar med benen,
på månen där högt uppe i skyn.
Hon har inga vänner men hon har sina
tankar och fantasier.
Utan dem vore hon död,
för längesen.
Ja , det är flickan i det blå.
Flickan som vi alla har missat.




Fri vers av calle
Läst 542 gånger
Publicerad 2006-07-03 15:10



Bookmark and Share


    Nagelbitaren
Hihi vad söt.
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

calle
calle