Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No place to go

Under darkheaven I stand,
red stains on my shirt.
My eyes turned white.
You made me scream.

I saw your knife,
and I got paralysed.
I can´t hide
I cant´t run
I have no place
to run.




Fri vers av calle
Läst 536 gånger
Publicerad 2006-03-18 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

calle
calle