Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor


Skärvorna faller till,
sin ursprungliga plats.

Tårarna försvinner,
men återkommer snart.

Frågorna finns där,
men inte svaren.

Ni vill inte veta,
vad jag har att säga.
För ni kommer att känna
smaken av rädsla.







Fri vers av calle
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-07-03 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

calle
calle