Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från höstkväll till vårkväll

Minns du då vi,
höll om varandra.
En kall höstnatt,
lite duggregn också
om jag minns rätt.

Jag tror vi båda,
kommer minnas
den kvällen länge.

Det var då vi vandrade
genom villaområdet,
och kände oss trygga
så som vi aldrig känt förut.

Det var också då
jag insåg vem jag
egentligen tyckte om
från allra första början.

Nämligen dig...

Det var då,
en kall höstkväll.
Nu håller vi fortfarande
varandras händer.

Nu får vi även uppleva
vårensmagiska årstid.

Jag älskar dig...




Fri vers av calle
Läst 573 gånger
Publicerad 2006-04-11 11:07



Bookmark and Share


  Ami
aw, vad gulligt :)
du är braa callis^^
2006-04-27

  Ghost85
Det var en riktigt söt dikt :-) ni får ha d så gött.
2006-04-18

    lakritspulver
Så sött. Blir nästan avis jue. ;)
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

calle
calle