Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politiker som går upp i vikt

Snart närmar sig september,
månaden då allt gäller.

Politikerna lägger på sig
enormt massa kilon.
Men folket tappar sina kilon,
att löfte på löfte bli sviken
tär på människokroppen.

Snart närmar sig september
då valfläsket växer sig stort
hos alla politiskapampar.




Fri vers av calle
Läst 632 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-25 19:38



Bookmark and Share


  Sanna Linderö
bra :)
2006-09-05

    Enygma
förstår precis hur du menar, och så bra skrivet...f
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

calle
calle