Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite ostrukturerad, men det blir så när man skriver av sig


Det var så vi skulle leva

Vi skulle ha ett hem som var en inredningsarkitekts våta dröm,
det var så vi skulle leva.
Vi skulle dricka Latte och gå runt på stan,
med en Urban Jungle barnvagn där vi transporterade
våra barn,
Det var så vi skulle leva
Hemmabio system var viktigt att ha.
Barnens kläder från P.O.P. skulle vara rena och vara
på varje dag,
det var så vi skulle leva
Vi skulle ha barnfria helger så att vi kunde bli masserade
på spa,
det var så vi skulle leva.
Vi var så förälskade i allt vi ville ha,
att kärleken till varandra begravdes under ett
tjockt lager av hårt packad sand.
Där växte ömsint hatet fram och konkurerade ut vår
kärlek som vi skulle vara trogna med till varandra.
Det smög försiktigt fram och tog plats i soffan mellan oss,
så att vi inte kunde ta på varandra.
Det var så ödet hade bestämt.
Det var så vi skulle leva.




Fri vers av Lord
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-15 17:09



Bookmark and Share


  Line W
Helt grymt! Så påtagligt om muren mellan två människor..
2010-10-26

  PPQ
kände ett behov av att läsa mer av dig och denna text är ju lysande men man vill ha mer åtminstone jag alltså mer textmassa för du är så jävla bra så du håller hela vägen
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord