Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark utan dig


Jag är redo,
kan gå vidare utan dig.

Jag är villig,
att lämna vårt liv bakom mig.

Jag är färdig,
att leva mitt eget liv.

Jag är rädd,
men kan ta detta kliv.

Jag är stark,
och kan orka vidare.

Jag är ledsen,
men kan bli gladare.




Fri vers av Joytan
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-15 22:04



Bookmark and Share


  jonas hermansson
Har man väl nått botten så kan det bara gå åt ett håll :) Power to the fallen!
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Joytan