Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det svar?



Hur ska jag känna?
Vad ska jag känna?
Vågar jag känna?

Hur ska jag veta?
Vad ska jag veta?
Vågar jag veta?

Hur ska jag kunna?
Vad ska jag kunna?
Vågar jag kunna?

Hur känner du för mig?
Vad vill du med mig?
Vågar du pröva?




Fri vers av Joytan
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-15 22:09



Bookmark and Share


  jonas hermansson
låter som något man tänker precis när någon tittar på en en sekund förlänge och man känner hur människan tänker något om en men man vet inte vad men man måste veta.
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Joytan