Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne




INGEN RÄDDER FÖR...

Min styvmors händer
döljande
världen
en sval
och tvåldoftande
mur mellan mig
och hennes egna rädsla.

Snälla,
det var ju bara
TVfilmer...
bara vampyrer och demoner
bara blod och rök

Förstod du aldrig
att det var dina händer
som skrämde livet ur mig?

Världen
med allt vad den innebar
lärde jag mig att
famna
även när det gjorde ont.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-16 17:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En lästläst talande text med ett innehåll som står av egen kraft.
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth