Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter stillhet..

Sorlet är borta
staden har stannat av
livets tempo
har åter gått ner i varv
tid för själar
att inhämta lugn och ro







mare





Fri vers av mare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-16 17:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det gör man extra bra på hösten.
2010-10-16

    ej medlem längre
Den stillhet som vi alla så väl behöver!

/Ann
2010-10-16

  walborg
Vilsamt och skönt att läsa.
2010-10-16

  Bibbi VIP
Låter skönt.
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP