Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAMNLJUS

Hamnljus
bärnstenstårar
i mörkt vatten
medan skarvar lyfter vingarna
mot hösten

Livet tränger sig på
en krusning utan vind
båtarna jämrar sig
och längtar




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-16 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth