Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MELLAN TISDAG OCH ONSDAG

Tidig natt
sen kväll
mellan tisdag och onsdag
oktober
grymma månad
med ickefärger och vindlösa stormar

En katt jagar ett papper
i vinden
jag tappade sommaren 
lät den ligga kvar
i rännstenen

Alla kameror
är övermätta
efter att slickat i sig
vågor och solbadare

Träd ruskar
av sig bladen
utan att blöda
en enda gång

Mellan
tisdag och onsdag
finns det
inget kvar




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-16 18:00



Bookmark and Share


    T.R.
du har ett så bra flyt när du skriver. tycker om! texten var bra, vacker på något sett
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth