Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kniven

klibbig som maskrosens avbrutna stjälk
tung som tjärdoften
golvtiljornas stank
av inpyrd urin

allt oxiderar

hankattens inflamerade öga
stänken
varet som klistrades in

kvävd av mygg
knott och
radar

 
all elakhet i världen

var bara din 




Fri vers (Prosapoesi) av Carola Zettergren
Läst 330 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-17 02:43



Bookmark and Share


    papillon
Urrk - påträngande, allmänt vidrig och alldeles förbannat precis- Applåder
2010-10-17

  Catharina Edin VIP
Oj, starka rader - man blir helt tagen -
2010-10-17

  Ingela Svenson VIP
Detta var otroligt vackert i sin hemskhet, mycket expressivt formulerst
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren