Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

städer är vackrast på nätterna

Har inga långa ben
fattar inte ett dyft
Skulle behöva ett lyft
Skulle behöva bli ren

Som krossad sammet
hård men len
Står vi där
höstens sken

Det är orange, det är rött
Lyser så du aldrig blir trött

Det hade varit fint att dricka i kvällskuggorna
Röka svarta cigaretter med dig
och förstöra lungorna

För mitt hjärta slår mest om natten
i takt med gatljusen

Bakom de höga husen,
har jag hjärtflås
Dunkar, dunkar
Högre än polissirenerna på andra sidan stan
Du har fått mig i lås.




Fri vers av Fyrtorn
Läst 360 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-17 16:37



Bookmark and Share


    vilgot hellros
snyggt
2010-10-29

  Gardenwall
har verkligen blivit förälskad i ditt språk efter att ha läst de här två dikterna, gud vad du skriver bra
2010-10-17

  Novemberrus
bra, det fastnar.
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Fyrtorn
Fyrtorn