Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hen är vacker som eldstormar och norrsken i ett vinterland

Jag känner de starkaste i hela världen
som bär miljoner triljoner ton ondska i sina armar
ofrivilligt
andas in det genom sina celler
för att sedan le och blåsa ut kärlek
som jag knappt förtjänar att ens se på

De som vi kallar vuxna
de erfarna de visa de härdade
De framstår som knoppar på ogräs
I jämförelse med de mest levande i mitt liv

Ett hjärta kan innehålla galaxer och stjärnor
Kometer och svarta hål
blir fortfarande nytt vart sjunde år

ni är de vackraste på min himmel




Fri vers av Fyrtorn
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-24 14:23



Bookmark and Share


  Gardenwall
Du är så otroligt jäkla duktig! (ja jag har kanske ett dåligt ordförråd som svär) jag tycker så mycket om det du skriver
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Fyrtorn
Fyrtorn