Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onda cirklar är svåra att räta ut

Kaffe
Övergångsställen
Springer
Får magkatarr.
De receptfria medicinerna.
Ostämda instrument och
Ditt ansikte skymtar förbi.
Men tittar bort
Går vidare. Vuxen. Den större personen.
Fokuserar
Andas
Tänker i cirklar.
Dansar utan tyngd till musiken
som ropar ut "i love you forever"
sjunger med
blundar och snurrar.
Men du tittar på annat.
Så sitter på spänn
stirrar.
Fastkedjad. I egen vilja.
är ingen diktator
bestämmer inget.
Orörligheten i min kropp
själviskheten i hjärtat.
Du är inte här
men kan inte gå bort från dig heller.

Varför kan vi inte vara fria?




Fri vers av Fyrtorn
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-24 22:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snygg titel framför allt.
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Fyrtorn
Fyrtorn