Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och i bakgrunden snackar alla om den ljusnande framtiden.


Från en student till en annan

Klättrar upp i träden
ljusets hjärta
Vimmelkantig
Min blomma,
den vackraste.
Goda vän.
Var inte rädd
luft under vingarna
Förtjust blick.




Fri vers av Fyrtorn
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-11 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fyrtorn
Fyrtorn