Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är ditt fel

Ditt fel att allt går åt helvete
att alla ansikten är förvridna
att ingen ler och ingen sol finns
ditt jävla fel
kanske
mitt fel
fast mest ditt




Fri vers av Fyrtorn
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-20 23:21



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Ha!
Du har fan helt rätt!
En sån ORM!

Blir lite full i skratt,
för jag har haft
precis samma känsla
som du skildrar så bra :D

2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Fyrtorn
Fyrtorn