Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där en alltid fryser inomhus

Innanför de här dörrarna
finns inte spår av mig
Lämnar luftens trygga famn
för att kasta sig in i något slags hem
Där inga öppna armar finns
och 60-watts ljus spottar en i ögonen
Så att det svider.
Ja, det svider så jävla mycket.
Förgiftning och raseri
Finns innanför de här dörrarna
Imma på fönstren av luft som inte går att andas
Jag lämnar mitt hjärta i snön
hämtar sedan på vägen ut igen
Så det inte fastnar innanför dörrarna
där jag inte kan vara mig själv




Fri vers av Fyrtorn
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-24 21:46



Bookmark and Share


  Livsbubblor
Alltså. Du är så fin.
2013-03-24

  SatansSon VIP
Cool m dikt. nu ska jag se en film på viasat.
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Fyrtorn
Fyrtorn