Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag nu


Silvertårar

Mjuka toner strömmar
och minner om försvunna drömmar

Försiktigt smeker de ett hjärta
och hittar där förbjuden smärta

Det darrar tungt av silvertårar,
de sakta vita kinder fårar.




Fri vers av Soleii
Läst 490 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-18 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soleii
Soleii