Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna kan man väl säga handlar om hur dåligt människan har börjat behandla världen, vår moder jord.


Människan

Människan var vis när hon var yngre,
med åldern lärdom sprack.
Och det som en gång vetats försvann ,
och endast vinden viskade "Tack"




Fri vers av Soleii
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-25 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soleii
Soleii