Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att våga vara sig själv, en gammal dikt


Med foten i en annan cirkel

Med foten i en annan cirkel
står jag och hoppar på livets rand,
vid en kant vars djup är okänt,
vid en buske med bär som förgiftar ditt sinne och
tar din frihet till skarans boning.

Med foten i en annan cirkel,
funderar jag på hur det vore
att våga språnget mot en luftrik värld,
en värld som är mitt inre, där jag kan va' som mig,
Men bären lockar- "Accepera mig"




Fri vers av Soleii
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-25 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soleii
Soleii