Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland är livet pain.


Tom

Tom,
du kväver mig.
Varför snör du åt min hals?
Den värker så.
Varför får du mig att gråta?
Jag har snart inga tårar kvar.

Tom.
Hur kan en tomhet gräva
djupa, smärtande, tomma, olyckliga sår
i min själ?




Fri vers av Soleii
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-28 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soleii
Soleii