Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag skrev som gammal tonåring och som jag fann nu och ändrade lite på.


En fråga

På oerhört tassande fötter
jag tumlar tätt intill,

jag förväntar mig ett fall,
men på ostadiga ben jag står fullkomligt still.

Mitt hjärta förväntar sig inget.
Mitt sinne förväntar sig inget.

Luften dallrar av frågan och överraskning.
Jag står, ostadigt men fast.




Fri vers av Soleii
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-19 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soleii
Soleii