Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal dikt


mina segel står tomma på det stormande hav

Som ett liv i stormen,
utan stiltje,
det sliter i mitt ömma hår,
mina ögon svider

Vågorna skummar på
hjärtats rand,
från mina svullna läppar
sorgen kvider

Minns inget som det var
i mina guldfyllda blåsilver dar.
Jag önskar för hårt,
jag kniper med synen,
för att se det som aldrig för evigt varar




Fri vers av Soleii
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-25 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soleii
Soleii