Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I år regnar det fint.

Skriver för mycket en dag för tidigt
kanske skulle hållt inne, sparat
men en geting stack mig häromnatten
och dog, väckte mig
planterade gift i mina fingrar
och pappa undrar fortfarande
hur jag mår, stryker mitt hår
håller handen om jag trycker den i hans
jag vet han ligger vaken på natten ibland
och kokar soppa i gryningen
för han minns också, är rädd för
förra november




Fri vers av nougat_nisse
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-18 19:27



Bookmark and Share


    vilgot hellros
denna är så bra!
2010-10-21

  Postgård
bokmärker
2010-10-19

  Postgård
dina texter känns som fragment ur ditt liv

och den här väcker den där känslan
om hur skört livet är.
Likatryggt och härligt som det är med en pappa
som stryker hår och kokar soppa i gryningen
är det otryggt och skrämmande

"för han minns också, är rädd för
förra november"
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse