Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till en gammal klasskamrat.


Jag kommer ihåg dig

Jag kommer ihåg dig
vi gick i samma klass.

Du höll på teater och
spelade djup.
Jag tyckte att du var
en tönt.

Du klassade dig som klok och
Intellektuell.
Jag tyckte att de hade städat ditt huvud
med en handgranat.

Du såg ner på mig.
men det lustiga var att jag
Var längre än dig.

Jag tyckte aldrig om dig.
Kommer aldrig tycka om dig.

Men jag vill träffa dig.
För jag fick aldrig säga
allt detta till dig.




Fri vers av Lord
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-18 23:40



Bookmark and Share


    vilgot hellros
bra detta!
2010-10-25

    sunnanvind
En önskan jag oxå har...att få träffa dem, för det var inte bara en, o bara få säga...Ler*
2010-10-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bra skrivet om en känsla som nog många kan känna igen sig i. =)
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord