Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trons ankare står för hopp tro och kärlek!


Hissar trons segel!

Det blåser hårda vindar
hör stormen öka på
men hissar ändå segel
där trons ankare stå..
fruktar inte vindarna
bär mod uti mitt bröst
hoppet tron och kärleken
ger styrka kraft och tröst!







mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-18 14:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2013-10-20

  Larz Gustafsson VIP
I motvind blir man aldrig dammig.
Man får hissa segel och följa med, som Miracle Music sjöng, när den vind som blåser vart den vill är å färde.
2013-10-18

    ej medlem längre
Så sant.
2013-10-18

  Angela Bohlin VIP
Fint!
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP