Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en helt vanlig dag

jag väckte klockan
med ett hemskt oväsen
3 gånger snooze för säkerhets skull

sängen gnällde och lämnade mig
motvilligt suckande

duschen hoppade in i mig
och efter nogrann tvagning
blev jag påsatt
av både kläderna och kaffekokaren

kaffet drack mig kopp efter kopp
och tidningen läste mig som en öppen bok

jackan slängde sig på mig
medan trappan rusade
ner för mig i fyra långa kliv

bilen tog mig
och körde jobbet till mig på 8 minuter

jobbet blev som uppslukad av mig
och tog itu med mig som aldrig förr

lunchen åt mig med hull och hår
och tickan klockade
oh ja just det
ett par chokladbitar attackerade min halvöppna mun

middagen lagade mig så god
och sen var det dags för tv-n
att stirra på mig i några timmar

laptopen lade sig tillrätta susande i mitt knä
pillade lite på mina knappar
och slängde lite förströdda blickar på mig då och då
viskade lite svordomar över min långsamhet

nähe jag hörde bestämt att
sängen gäspade högljutt därinne

den suckade av välbehag
när den åter gled ner i mig
som om den ALDRIG hade lämnat mig och jag
alltid varit där mmmmm...






Fri vers av pixter
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-19 06:32



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Fantasifullt! Härlig att läsa=)
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter