Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett lagomt helvete

Redan från början var du nära

Du ville inte störa

Men jag vill ha mera

 

Kommer du in till mitt dunkel

Golvet kallt

Taket lågt

I dag är jag här

I dag vet jag att du vill vänta

Ligga under ytan

Inte känna för mycket

Sitta stilla, så nära

Inte veta för mycket

 

Lagom

Svara rätt

Men inte för rätt

 

Lagom

Veta tillräckligt

Men inte veta för mycket

Lagom

 

Om du är nära

Om du stör

Om jag vill ha mera

Om du vill komma in till mitt dunkel

Om, så lagom




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-19 09:34



Bookmark and Share


  Lord
Håller med, den är strålande.
2010-10-19

  PPQ
dn här är skitbra
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg