Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan vara mer än bara ord



det är knivskarpt
ord kan
skära

både lossa
och såra

vilket som stunden
således avgör

det är knivskarpt
ord kan
vägas

både rosas
och risas

vilket som målet
riktas till

det är knivskarpt
ord kan
sägas

både eldas
och släckas

vilket som innehållet
känns igen

det är knivskarpt
ord kan
beröra

både glädja
och döda


vilken jord som
det såtts i




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-20 17:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Motivet avgör. Drivkraften bestämmer.
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP