Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kråkan

Så länge kråkan
kraxar i toppen av
den kala lönnen

kastar sig ut
i motvind
och parerar byarna
med vana vingslag

känner jag ingen oro

gatorna är mina

och hösten




Fri vers av Anders P VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-20 21:46



Bookmark and Share


  Ritva
Gillar bilder den här skapar... och slutet!
2010-10-21

  SagaArt VIP
Underbar.
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP