Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet vem du är

Med en dålig andedräkt av svåra ord talar du
Och känner dig smart

Du tjuvröker på andras intellekt för att sänka dem
Allt för att ditt ego ska må bra.

Men jag vet vem du är och jag väntar in för
att kunna avslöja en för dig oskyldig dag.

Om du bara visste vilket helvete som kommer
snart.




Fri vers av Lord
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-21 10:08



Bookmark and Share


  Blåbäret
tur man inte tjuvröker då...
endel måste trampa på andra för att framstå lite bättre själva...maskera sig liksom
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord