Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hunden och jag

 

hunden och jag
suckar över grannens
tjatiga fågel

*
tvåsamhet tycks följa
omedvetna lagar

mystiken tätnar

när förståelse saknas
eller samhörighet finns

*
hjärnan krymper
långsammare med snabba
promenader

enligt en ny neurologisk
forskningsupptäckt




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-21 18:19



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
de sa det Fredrik - vad vore poesi utan neurologi! Snyggt!
2010-10-21

    ej medlem längre
härligt och wow vilken sötnos!!
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP