Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en reflektion, tänker jag


jag har drömt om en sängstolpe

hur jag placerat min hand högst upp
medan jag står och betraktar dig
från fotändan

det är så gott som verkningslöst

hur jag föreställer mig ett skimrande månljus
som stilla svävar intill ditt huvud

och det finns ingen egentlig mening
med att låta någon annan få veta
hur jag känner inför det















Fri vers av alfa VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-21 20:44



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
nej det finns ingen mening i det, det är så gott som verkningslöst :)

du e bra alfamannen!
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén