Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DOMINO

Faller jag
så falleralla
som gjort
det dåliga valet
att luta sig
mot mitt liv

Som om jag
vore så betydelsefull
att jag stöttar
upp världen!

Vore det så
skulle
jag vara
oövervinnerlig
och aldrig falla.

Fast kära vänner
Jag vet faktiskt bättre.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-22 09:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att skriva så här och samtidigt få såväl kritik som applåder, kan det ha med själva formen på texten att göra. Så som den ställs upp? Eller litar poeten helt på innehållets lyskraft? Jag håller nog på att det är rubriken som drar.
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth