Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriva räddar många liv..


Befriande..

Synliggöra ord
som ligger "undangömda"
räddar själ från att drunkna






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-23 23:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Torgny Lindgren "vittnade" i tv:s "babel" om hur skrivandet räddat honom och varit hans psykoterapi.
2010-10-24

    ej medlem längre
En mycket Sann och bra text!!!

Sparas!

/Ann
2010-10-24

  Freeman
Livbojar kan ord vara...underbar dikt!
2010-10-24

  Bibbi VIP
Så sant.
2010-10-24

  Niclas Petersson VIP
Väldigt sant.
Och väldigt bra.
Trots små korta ord.
Gillar.
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP