Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag är inte så olika kanske.

Nästa vecka, ja nästa vecka blir du kanske
min vän, du vet man vet aldrig hur
saker faller ut, händer
närmar sig och som jag sa
man vet aldrig hur, jag kanske gör något
oväntat, kysser dig fast jag sagt att jag inte ska
igen, men om
inte blev igen
och igen skulle jag inte ångra mig fast
jag inte är kär och inte kan bli det. bestämt.
och jag funderar på
om vi vore
definitionen
känslolöst och passionerat

att det nog är det nya
nyfunna vänner




Fri vers av nougat_nisse
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-22 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse