Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppnare än någonsin, förevigt framför mig (DrömDörr)

 







nu står dörren öppnare än någonsin

nu står dörren ännu öppnare än någonsin

nu står jag ändå kvar

nu drömmer jag om andra sidan

nu inbillar jag mig hur du står därinne

nu står jag redan därinne

nu har jag äntligen dörren bakom mig

nu vänder jag mig aldrig mer om

nu minns jag att dörren är framför mig

nu har jag kommit tillbaks till första sidan

nu vill jag återigen stå kvar här

nu står dörren lika öppen som någonsin

nu ser jag dig förevigt därinne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-22 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP